افزونه یا پلاگین چیست و چگونه کار میکند

افزونه یا پلاگین چیست و چگونه کار میکند

افزونه چیست؟

به عبارت کلی میتوان افزونه یا پلاگین را در عبارت زیر خلاصه کرد. افزونه یا پلاگین ها نوعی نرم افزار کوچک و کاربردی هستند که به برنامه اصلی امکانات جانبی و مکملی را اضافه می کنند. در اکثر برنامه های کاربردی افزونه به صورت مجزا وجود دارد و شما می توانید افزونه مربوطه را دانلود کرده و سپس به نرم افزار اضافه نمایید. ما در اینجا افزونه های مربوط به نرم افزارهای مدیریت محتوا را توضیح می دهیم همانطور که می دانید نرم افزار های زیادی در زمینه مدیریت محتوا وجود دارند که محبوبترین و پرکاربردترین آنها می توان به وردپرس و جوملا اشاره کرد.

افزونه ها چطور ساخته می شوند؟

افزونه هایی که در وردپرس است توسط توسعه دهندگان که به php و mysql تسلط دارند نوشته می شود.اما کسانی که از افزونه ها استفاده می کنند نیازی نیست که بر این زبان ها تسلط داشته باشند. ساختار افزونه افزونه های موجود در سیستم مدیریت محتوای وردپرس در چند پوشه php در یک فایل zip وجود دارد.شما با نصب آنها می توانید امکانات و قابلیت های زیادی را به سایتتان اضافه کنید. افزونه وردپرس یکی از سوالاتی که کاربران را درگیر می کند این است که چطور افزونه مورد نظر را پیدا کنیم؟حتما شما نمی توانید تمام افزونه ها و کاربردهای آن را به خاطر بسپارید.برای یافتن افزونه مورد نظر می توانید در جستجوگر گوگل افزونه ایی را که مد نظر دارید جستجو کرده و بعد از فهمیدن نام آن،افزونه مورد نظرتان را از مخزن وردپرس دانلود و نصب کنید. حال که با ماهیت وردپرس و پلاگین‌های آن آشنا شدیم، برای آنکه کاربرد افزونه‌های وردپرس را بهتر درک کنیم و اهمیت آن‌‌ها را دریابیم، آن را در قالب یک مثال باهم می‌‌خوانیم. فرض کنید که یک اتاق تازه ساخته شده دارید. این اتاق، بسته به وسایلی که داخلش قرار می‌‌دهید و کاربرد و طراحی که برایش در نظر می‌‌‌گیرید، می‌‌‌تواند به یک اتاق خواب، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و یا یک انباری تبدیل شود. حال فرض کنید که درنظر دارید آن اتاق را به اتاق خواب تبدیل کنید. برای این کار شما احتیاج به وسایلی مثل تخت، میز آرایش، پرده برای پنجره، قاب عکس، فرش و ... دارید تا هرکدام یکی از نیاز‌های شما به داشتن اتاق خواب را رفع کنند. دقیقا به همین شکل، خریدن تنها یک هاست و دامنه به معنی داشتن یک وبسایت نیست. شما به برنامه‌‌هایی به اسم "پلاگین" برای کامل کردن کار خود و رفع نیاز‌‌هایتان، احتیاج دارید. این افزونه ها با انجام وظایف و کارهای کوچک، در مجموع وبسایتی کامل و کارآمد را می‌‌‌سازند. حالا که شما اهمیت تخت، میز، پرده و فرش را در اتاق خوابتان می‌‌‌دانید، تصور می‌‌‌کنم بتوانید میزان اهمیت کاربرد پلاگین‌‌‌‌‌ها در وبسایت وردپرسی را نیز حدس بزنید. بدون افزونه‌‌‌‌ها وبسایت شما حکم یک استخوان بندی و اسکلت بدون استفاده و کاربرد را دارد. برخی از مهم ترین پلاگین‌‌هایی که در یک وبسایت وردپرسی کاربرد دارند عبارتند از: افزونه‌‌‌های پشتیبان گیری، امنیتی، طراحی، سئو و ...

حالا چند تا از این افزونه‌ها داریم؟

حدوداً بیش از ۱ میلیون افزونه برای وردپرس وجود دارد. یعنی شما می‌توانید بیش از ۱ میلیون کاربرد جدید به سایتتان اضافه کنید.که این موضوع می‌تواند برای شما یک فرصت عالی محسوب شود. برخی از این افزونه‌ها رایگان و برخی پولی می‌باشند. از افزونه‌های پولی به‌عنوان پلاگین حرفه‌ای یاد می‌شود. برای مثال، شما می‌توانید: با استفاده از افزونه‌ ووکامرس در وردپرس اقدام به ساخت فروشگاهی آنلاین کنید با استفاده از افزونه‌ی Job Manager در وردپرس اقدام به ساخت یک فرم شغلی کنید با استفاده از بهترین افزونه‌های دایرکتوری در وردپرس اقدام به ساخت یک دایرکتوری تجاری کنید. یک وبسایت مخصوص کوپن مثل RetailMeNot بسازید با استفاده از افزونه‌ی Envira Gallery سایت عکاسی خود را بسازید با استفاده از افزونه‌ی Knowledge base اقدام به ساخت سایت ویکی کنید با استفاده از وردپرس، پادکست خودتان را بسازید و بسیاری دیگر…
آیا استفاده از افزونه‌ها، سقف محدودیت هم دارد؟
یک اشتباه معمول دربین کاربران این است که گمان می‌کنند استفاده از پلاگین‌های زیاد باعث کند شدن وبسایتشان به طور محسوس می‌شود. هیچگاه، استفاده از پلاگین‌های زیاد باعث کند شدن سایت شما نمی‌شوند. همیشه پلاگین‌های بدکدنویسی شده هستند که باعث کاهش سرعت می‌شوند.

آشنایی با وردپرس افزونه وردپرس بهترین پلاگین های وردپرس پلاگین وردپرس افزونه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آسان رایان می باشد
Registrant Rights and Responsibilities