چه هاستی برای نصب وردپرس مناسب تر است؟


هاست وردپرس

تعاریف اولیه هاست
هاست چیست هاست فضایی است تا بتوانید فایل‌ها، پوشه‌ها و اطلاعات مربوط به سایت خود را داخل آن بارگذاری کنید. هاست باید تمامی تنظیمات مربوط به اتصال به پایگاه داده، ساخت ایمیل اختصاصی برای سایت، امکان بک‌ آپ‌‌گیری از اطلاعات، پذیرش دامنه‌های جانبی و …. را داشته باشد. همچنین هاست فضایی است که با دامنه مورد نظر، تنظیم می‌شود.

حال که میدانیم هاست چیست می‌خواهیم در مورد هاست وردپرس اطلاعاتی کسب کنیم. اینجا این سوال مطرح می‌شود که چه تفاوتی بین هاست معمولی و هاست وردپرس وجود دارد؟ در واقع هاست وردپرس همانند تمامی سرویس‌های هاست است ولی تنها فرقی که دارد این است که سرویس دهندگان، آن را برای وبسایت‌های وردپرسی تنظیم کرده اند که این نوع سرویس ها کارایی و ایمنی بهتری برای سایت ورد پرسی فراهم میکنند.

آیا قصد دارید از هاست وردپرس استفاده کنید؟
برای نصب وردپرس هاستی را که انتخاب می‌کنید باید دارای امکانات زیر باشد:

Php نسخه 5.2 به بالا

Mysql نسخه 5 به بالا

هر هاستی که این قابلیت‌ها را داشته باشد برای نصب وردپرس گزینه مناسبی است. به شما پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه بتوانید سایت خود را به راحتی نصب کنید حتما از سرویس‌های لینوکسی مانند سی‌پنل و دایرکت ادمین استفاده کنید




فرق بین سرویس‌های هاست


یکی از مواردی که قبل از انتخاب هاست وردپرس باید در نظر بگیرید، حجم فعالیت و نوع فعالیت شماست. بهتر است اول انواع سرویس‌های هاست را با هم بررسی کنیم سپس ببینیم چه سرویسی برای چه فعالیتی مناسب است

سرویس های اشتراکی:این نوع سرویس ها معمولا یک هاست است و چند سایت روی آن قرار گرفته است.اگر به تازگی قصد دارید کسب و کاری را شروع کنید بهتر است از این نوع سرویس استفاده کنید.

هاست اختصاصی:در این مدل سرویسها میزبانی فقط از هاست شما انجام می شود و کاملا شخصی است وبسایت شما بصورت کاملا اختصاصی پشتیبانی می‌شود. این سرویس برای بازدیدهای بیش از ۱۰۰ هزار در ماه است.

سرویس های قوی تر از هاست اشتراکی ویا وی پی اس: این نوع سرویس‌ دهنده سرور خصوصی مجازی نام دارد. این گزینه، بهترین هاست برای ارتقای حالت اشتراکی است.

سرویس های ابری:در کل شبیه vps میباشد در این مدل سرویس‌ها چندین سرور در یک شبکه مورد استفاده و خدمت‌رسانی قرار می‌گیرد. همین موضوع باعث پایداری و امنیت بیشتر خواهد شد.

سرویس‌های هاست بصورت لینوکس و ویندوز میزبانی می‌شوند. هر کدام دارای چندین مدل کنترل پنل هستند .

لینوکس

سرویس های لینوکس برای وب سایت هایی با زبان php و پایگاه داده مای اس کیو ال مناسب هستند ما هم برای نصب وردپرس هاست لینوکس را پیشنهاد می کنیم.

Cpanel

Dairectadmin

Kloxo

H-sphere

Vhcs

ویندوز  

سرویس هاست ویندوز برای وبسایت‌هایی که از زبان‌های ASP یا Net. و پایگاه داده MySQL استفاده می‌کنند، گزینه مناسبی است. البته روش‌هایی هم برای نصب وردپرس روی هاست ویندوز وجود دارد که قبلا برایتان توضیح دادیم. انواع کنترل‌پنل‌های ویندوز عبارت است از:

Plesk

DoNetPanel

Plesk

Helm

WebsitePanel

windows or linux- هاست وردپرس

از سرشناس‌ترین کنترل پنل‌ها که معمولا از آن‌ها استفاده می‌کنیم WebsitePanel و Plesk است.

 

از معروفترین کنترل پنل ها دایرکت ادمین و سی پنل می باشد.

نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین

نصب ورد پرس بر روی سی پنل

 

چه منابعی در یک هاست باید در نظر گرفته شود؟
ظرفیت و رم استاندارد: در واقع این موارد جزء گزینه‌های ابتدایی یک هاست وردپرس هستند که باید موجود باشند. در غیر اینصورت نمی‌توانید عملکرد خوبی داشته باشید. معمولا این امکانات در پلن‌های سرویس مشخص می‌شود.
پهنای باند و انتقال اطلاعات: بایستی به پهنای باند سرویس دقت کنید زیرا به شما نشان می‌دهد که چه تعداد کاربر می‌توانند از وبسایت شما بازدید کنند. همچنین ببینید که به چه میزان امکان انتقال داده و اطلاعات را دارد.
افزودن دامنه و ایمیل: سرویسی که تهیه می‌کنید باید امکان اضافه کردن دامنه‌های جانبی و همچنین ساخت ایمیل‌های اختصاصی را داشته باشد.
امنیت: مهم‌ترین گزینه‌ای که باید در سرویس هاست وردپرس و هر نوع هاست دیگری در نظر گرفت، امنیت است. اگر سرویس شما راه نفوذ‌پذیری خوبی داشته باشد، مطمئنا سایت شما همیشه در خطر است. پس از امنیت آن حتما مطمئن شوید.

پیشنهاد میکنیم از هاست رایگان استفاده نکنید؟
این سرویس‌ها چه خارجی و چه ایرانی دارای فاکتورهای استاندارد نیستند؛ از طرفی دسترسی‌های کاملا محدودی را در اختیارتان قرار می‌دهند و مدیریت فایل‌ها و منابع شما را هم در دست خود دارند. هر زمان که تصمیم بگیرند قادر به حذف سایت شما هستند.!

 

  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

تغییر نام دامنه در wordpress توسط phpMyAdmin

تغییر نام دامنه در wordpress توسط phpMyAdmin :1.ورود به کنترل پنل کاربر۲.انتخاب گزینه...

نصب وردپرس روی DirectAdmin

استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوای مختلف، نیازمند نصب بر روی ‌وب‌سرور مناسب جهت پاسخگویی آن...

اضافه کردن دامنه جدید در plesk

اگر بخواهید دامنه ای را برای راه اندازی سایت جدید به هاست خود اضافه کنید  (addOn domain)باید...

آموزش راه اندازی ssl رایگان

1. برای یک دامنه و یا یک زیر دامنه، یک SSL Single Domain عادی کفایت می کند.2. برای چند...

پاک کردن کلیه ایمیل ها در Roundcube

بعضی اوقات به دلیل دریافت اسپم یا گذشت زمان تعداد ایمیل ها آنقدر زیاد می شود که حذف تک تک آنها...