نحوه انتخاب نام دامنه مناسب

1. نام دامنه بایستی کوتاه ومختصر و کمتر از 12 حرف باشد، نمونه ای از دامنه های کوتاه و روان yahoo.com ، alexa.com google.comو microsoft.com هستند.

2. نام دامنه باید به راحتی در ذهن ها بماند، نمونه ای از دامنه های ثبت شده که همواره در ذهن مخاطب می ماند :google.com ، apple.com و aparat.com هستند.

3. متناسب با فعالیت وبسایت نام دامنه را انتخاب کنید، استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با فعالیت وب سایت خود باعث می شود در موتور های جستجو از رقیبان خود جلو بیفتید به عنوان مثال دامنه هایی مانند downloadmusic.com و musicirani.com می توانند در کلمات کلیدی مانند دانلود موزیک و موزیک ایرانی در صدر نتایج گوگل قرار گیرند.

4. در نام دامنه از اعداد و کاراکترهای نامناسب استفاده نکنید, نمونه ای از دامنه هایی که در آن ها از کاراکتر های اضافه استفاده شده استiran-learn.com , این دامنه که در آن از کارکتر دش (-) استفاده شده است، server4you.com استفاده نامناسب از عدد 4 در نام دامنه.

5. از پسوند های رایج و مناسب برای ثبت دامنه استفاده کنید، 70 درصد از کاربران اینترنت معمولا نام دامنه را با پسوند های رایج و متداول مانند com. و ir. در مرورگر خود وارد کنند، پس از همان ابتدای کار سعی کنید پسوند های ir. و com. را برای وب سایتتان ثبت کنید.


 6. دامنه بهتر است برای همه به یک شکل نوشته می شود، به عنوان مثال دامنه سرور فور یو دات کام را می توان به دو صورت server4you.com و serverforyou.com نوشت، به ظاهر ممکن است استفاده از چنین دامنه هایی برای مخاطبان جذاب هم باشد اما در حقیقت استفاده از این نوع دامنه ها برای برند های که تازه تاسیس شده اند مشکل ساز خواهد شد.


7.آدرس دامنه شما بهتر است خاص و به هیچ عنوان کپی نباشد، از نام برند های مشهور در انتخاب نام دامنه استفاده نکنید نمونه دامنه ای که در آن از نام برند های بزرگ استفاده شده است را می توان apple-server.com نام برد، البته ممکن است این دامنه اصلا وجود نداشته باشد و فقط جهت درک موضوع بیان شده است.


8.دامنه ir. سایتتان را از همان اول ثبت کنید، بار ها شاهد بوده ایم که افراد دامنه های بین المللی com. بسیار خوبی به ثبت رسانیده اند و مشغول استفاده از دامنه بین المللی خود شده اند اما پس از مدت کمی که تصمیم گرفته اند دامنه ir. وب سایتشان را نیز ثبت کنند متوجه شده اند که پسوند دات آی آر همان دامنه قبلا توسط شخص دیگری به ثبت رسیده و در حال استفاده است و یا این که ثبت کننده دامنه آی آر تصمیم دارد آن را با قیمت بسیار بالایی به شما بفروشد.

9.شتاب نکنید، در انتخاب و ثبت یک دامنه هیچگاه عجله نکنید و زمان زیادی را صرف بررسی و انتخاب بهترین ها کنید تا در سال های بعد از انتخاب نام دامنه خود پشیمان نشوید.

 برای ثبت دامنه میتوانید از لینک زیر استفاده کنید:
ارزانترین مرکز ثبت دامنه آی آر فقط 4000 تومان

  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

آنچه که باید در مورد میزبانی وب بدانیم

منظور از میزبانی وب یا خدمات هاستینگ، سرویسی است که وبسایت شما را در دسترس کاربران قرار میدهد....

غیرفعال کردن دسترسی به هاست

چطور میتوانیم از طریق آی پی دسترسی به هاست را غیر فعال کنیم؟ در دایرکت ادمین می توانیم ار طریق...

SEO چیست؟

SEO یا Search Engine Optimiztion راهی برای افزایش ترافیک سایت است.به عبارت دیگر بهینه سازی مطالب...

چگونه می توانم در دایرکت ادمین فایل آپلود کنم؟

در صورتی که منظور شما آپلود فایل روی سایت شما توسط دایرکت ادمین است قبل از هرچیز ابتدا کنترل کنید...

سرورهای مجازی و اختصاصی آسان رایان

اگر هاست های اشتراکی پاسخگوی نیاز شما نیستند و یا قصد گسترش کسب و کار خود را دارید و یا نیاز به...