دنیای وبمسترها

دنیای وبمسترها

وبمستری به چه معنایی است؟
به طور کلی، وبمستری( webmaster ) به مجموعه وظایف راه اندازی، مدیریت و درآمدزایی یک وبسایت گفته می شود. وبمستری فراتر از برنامه نویسی و طراحی سایت است. یک وبمستر به منزله مدیر سایت است. در شرکت های بزرگ، برنامه ریزی برای موفقیت بر عهده مدیر و مدیر عامل شرکت است. در کسب و کارهای اینترنتی هم پیش بردن اهداف وب سایت بر عهده وبمستر است. وبمستری یعنی اینکه کسی توانایی های کلیدی برای مدیریت یک کسب و کار اینترنتی را داشته باشد و بتواند به بهترین شکل، این کسب و کار را مدیریت کند و آن را به درآمد برساند.
وبمستر کیست؟
وبمستر، کسی است که مسئولیت جریان ها و فرآیندهای یک وب سایت را بر عهده دارد. به علاوه توانایی کسب درآمد از سایت را نیز دارد.
تخصص‌های مورد نیاز یک وبمستر حرفه‌ای چیست؟
تفاوتی ندارد مدیریت یک سایت کوچک را برعهده دارید یا یک وبسایت بزرگ، به عنوان هدایت‌کننده‌ی یک کسب‌و‌کار لازم است تا حدودی با تمام اتفاقاتی که در یک وبسایت رخ می‌دهد آشنا باشید، برخی از این موارد عبارتند از: برنامه‌نویسی و اجرا سئو و تولید محتوا کنترل و بررسی سرور تامین امنیت وبسایت دیجیتال مارکتینگ آنالیز ترافیک ورودی بهبود تجربه‌ی کاربری همانطور که مشاهده می‌کنید شما به عنوان یک مدیر وبسایت یا کسب‌و‌کار اینترنتی باید به موارد گوناگونی تسلط داشته و بتوانید از پس کنترل آن‌ها بر بیایید.
آموزش وبمستر:
اولین کار بعد از شناخت وبمستر این است که وبمستر گوگل را آموزش ببینیم در مرحله ی اول باید برای سایت یک اکانت گوگل وبمستر بسازید، با این کار شما می توانید به ابزارهای گوگل وبمستر کنسول دسترسی داشته باشید. وبمستر گوگل معروف به سرچ کنسول گوگل، ورودی های گوگل و رتبه ی کلمات کلیدی را نمایش می دهد و اشکالات سئو سایت را برای وبمستر مشخص می کند. به عنوان مثال: یکی از بخش های آن به شما نشان می دهد که سایت شما سایت مپ دارد یا خیر؟
2 نکته مهم در وبمستری :
1_یادگیری : برای تبدیل شدن به یک وبمستر حرفه ای باید کلیه مواردی را که کمک به موفقیت کسب و کار اینترنتی شما میکند را به صورت کامل یادبگبرید . سعی کنید که یک برنامه برای یادگیری خود بچینید و هر روز ساعاتی را برای یادگیری خود اختصاص بدهید . 2_برنامه ریزی : اگر قصد دارید که یک کسب و کار در منزل اینترنتی و آنلاین راه اندازی کنید و آن را به موفقیت برسانید باید به یک webmaster حرفه ای تبدیل شوید که حتما باید برای خودتان برنامه ریزی کنید تا بتوانید وبسایت و کسب و کار اینترنتی خود را در مسیر موفقیت هدایت کنید برنامه ریزی در کسب و کار مهمترین وظفه یک وب مستر میباشد , پس برای موفقیت وبسایت و کسب و کار خود در جهت توسعه آن برنامه ریزی کنید .

چگونه میتوان از وبمستری کسب درآمد کرد ؟

روش هایی برای کسب درآمد از وبمستری و جود دارد که در ادامه به صورت مختصر در مورد هر کدام توضیح داده ایم : 1_کارمند شوید : شما در شرکت هایی که به وب مستر نیاز دارند میتوانید به عنوان کارمند استخدام شوید . برای پیدا کردن این شرکت ها در سایت های دیوار , شیپور , سایت های نیازمندی و خود گوگل سرچ و جستجو کنید میتوانید این شرکت ها را پیدا کنید . 2_پروژه ای کار کنید: شما میتوانید به عنوان یک وب مستر مدیریت سایت های دیگران را بر عهده بگیرید و به صورت پروژه ای کار کنید . 3_مدیریت سایت خود: شما به عنوان وبمستر میتوانید وبسایت خود را راه اندازی کنید و مدیریت کنید . میتوانید یک وبسایت در حوزه خدمات وبمستری خود راه اندازی کنید و خدمات و حوزه کاری خودتان را به دیگران معرفی کنید

نقش وبمستران در نگهداری سایت:

بخش قابل توجهی از زمان وبمستران در جهت حفظ و نگهداری از وب سایت، سپری می شود که شامل بروزرسانی محتوا، مطمئن شدن از باز شدن سایت در مرورگرهای مختلف، درست کردن لینک ها و عکس های آسیب دیده و گذاشتن محتواهای بروز و جدید یک وبمستر این اختیار را دارد که هر اقدامی که لازم است در ساختار سرور هایش اجرا کند. در کل می توان گفت پشت هر سایت و هر صفحه ای یک وبمستر وجود دارد که مدیریت کل امور سایت و همچنین توسعه دهنده ی اون سایت وبمستر است.   امیدوارم این مطلب برای شما مفید و آموزنده باشد . شما میتوانید طراحی سایت خود را به همراه یک سال هاست رایگان و مدیریت سایت و دیجیتال مارکتینگ خودرا به تیم حرفه ایی آسان رایان بسپارید.

دیجیتال مارکتینگ گوگل وبمستر مدیریت سایت وبمستری وبمسترکیست

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آسان رایان می باشد
Registrant Rights and Responsibilities