بک آپ خودکار دایرکت ادمین

با تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین می توانید مشخص کنید که نسخه پشتیبان (backup) تمام سایت ها و یا سایت هایی که انتخاب کرده اید در ساعت مشخصی ایجاد و آن را به یک پوشه خاص و یا یک اکانت ftp متصل کنید.
برای تنظیم بک آپ خودکار دایرکت ادمین ابتدا وارد admin دایرکت ادمین شوید و سپس مانند تصویر زیر روی گزینه Manage User Backups کلیک کنید.

backup

صفحه ای مانند تصویر زیر باز خواهد شد:

backup

در قسمت Step 1: Who می توانید اکانت های که قصد دارید از آنها نسخه پشتیبان تهیه شود را انتخاب کنید. با علامت زدن گزینه All Users از تمام اکانت های شما نسخه پشتیبان تهیه می شود.

در قسمت Step 2: When زمان ایجاد نسخه پشتیبان را تنظیم کنید. اگر روی Now باشد پس از کلیک روی دکمه submit عملیات پشتیبان گیری شروع می شود و پس از پایان در روز های دیگر نسخه پشتیبانی گرفته نمی شود. و اگر روی Cron Schedule باشد می توانید زمانی را مشخص کنید که به عنوان مثال هر روز نسخه پشتیبان گرفته شود.

روش مشخص کردن زمان : به عنوان مثال شما قصد دارید هر روز به ساعت سرور شما ساعت 2 بامداد نسخه پشتیبان گرفته شود. کافیست قسمت های Day of Week و Month و Day of Month روی * قرار دهید و Hour را 2 و Minute را 0 وارد کنید.

در قسمت Step 3: Where می توانید مسیر ذخیره شده را تنظیم کنید. اگر روی Local باشد یعنی نسخه پشتیبان شما روی همان سرور ذخیره شود و شما می توانید مسیر آن را مشخص کنید. اگر روی Ftp باشد شما می توانید با استفاده از یک اکانت ftp نسخه پشتیبان سایت های خود را به سرور دیگری منتقل کنید.

در قسمت Step 4: What می توانید مشخص کنید که از قسمت ها نسخه پشتیبان گرفته شود که بهتر است تمام آنها علامت داشته باشند یعنی روی All Data تنظیم شده باشد.

backup

سپس با کلیک روی submit می توانید تغییرات را ذخیره کنید.

  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

CDN چیست؟

CDN مخفف شده ی عبارت Content Delivery Network که به معنی شبکه ی تحویل محتوا می باشد. اما اینکه...

نحوه تبدیل وبلاگ به سایت

اگر وبلاگی دارید که تمایل دارید با آدرس دامنه اختصاصی خودتون نمایش داده بشه یا به عبارت دیگه می...

تنظیم ایمیل در outlook

در صورتیکه سرویس هاستینگ خریداری کرده اید و جهت ارسال و دریافت ایمیل ها از وب میل استفاده می...

دی ان اسDNS چیست؟(قسمت دوم)

IPهاگفتیم که کار سرور نام دامنه یا سرور DNS تبدیل یک نام دامنه به یک آدرس IP است. به نظر که کار...

کلاهبرداری فیشینگ چیست؟

فیشینگ راهی است که تبهکاران، اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره 16 رقمی عابر بانک، رمز...