تنظیمات وردپرس

در بخش تنظیمات وردپرس گزینه هایی با عنوان همگانی، نوشتن، خواندن، گفت و گوها، رسانه و پیوندهای یکتا موجود است که هر کدام بخش بزرگی را در بر میگیرد و تنظیم می کند. به بررسی هر یک بخش ها به صورت مجزا می پردازیم.

wordpress setting

همگانی

در واقع در بخش تنظیمات همگانی به آدرس و عنوان سایت و مواردی از قبیل زمان و روز و تقویم پرداخته می شود. می توان گفت تنظیمات کلی و اولیه ی سایت را در برمیگیرد.

wordpress setting

قسمت هایی مانند ساختار تاریخ، ساختار زمان و روز آغازین هفته با فعال کردن افزونه ی وردپرس فارسی یا همان wp-jalali تنظیم می شوند.

نوشتن

در این بخش می توانید تنظیماتی را بررسی کنید که نوشته هایتان را با ایمیلی که قرار می دهید برای وردپرس نیز ارسال کنید و آن را از عملکرد خود باخبر کنید.

wordpress setting

خواندن

در بخش خواندن می توانید قالب صفحه ی نخست خود را به صورت وبلاگی یا صفحه ی ایستای ابتدایی مشخص کنید. همچنین می توانید تعداد پست های موجود در یک سایت را مشخص کنید.
در انتها گزینه ای جهت با خبر کردن موتور های جستجو از نوشته های سایت موجود است که می توانید با توجه به تمایل خود آن را علامت بزنید.

wordpress setting

گفت و گوها

همانطور که از نام این گزینه مشخص است، این بخش مربوط به بخش بازتاب ها و دیدگاه ها می شود. می توانید با تنظیماتی که دارد برنامه ای را برای اجرای بخش دیدگاه ها مشخص نمایید. همچنین می توانید تصویر پیش فرضی را برای آواتار کاربران تعیین کنید.

wordpress setting

رسانه

بخش رسانه ها تنظیماتی را برای پرونده های چند رسانه ای و بارگذاری آن ها در بر دارد. همچنین شما می توانید در این قسمت اندازه هایی را برای تصاویر شاخص و سایر تصاویر تعیین کنید که از این پس همه تصاویر با همان اندازه نمایش داده شوند.

wordpress setting

پیوندهای یکتا

می توان گفت از مهمترین قسمت های یک سایت وردپرسی بخش تنظیمات پیوندهای یکتای آن است. چنانچه این بخش به هم بریزد تمامی برگه ها و نوشته های شما با خطای ۴۰۴ رو به رو خواهند شد.

wordpress setting

نکته!!! این بخش ارتباط مستقیمی با فایل htaccess. دارد و در صورتی که این فایل حذف شود تمامی تنظیمات بهم میریزد.
  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

7 سایت و منبع مفید برای وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که به شما این امکان را می دهد با کمترین اطلاعات و بدون نیاز به...

Telnet چیست؟

Telnetیک پروتکل شبکه که در اینترنت و شبکه های محلی برای ارائه یک ارتباط دوطرفه متنی با استفاده...

رکورد SPF چیست؟

SPF Record مخفف عبارت Sender Policy Framework به معنای چهارچوب سیاست های ارسال کننده (ایمیل...

فعال کردن SSL رایگان دایرکت ادمین

به منظور فعال کردن SSL رایگان در دایرکت ادمین باید مراحل زیر را طی کنید:   ابتدا وارد کنترل...

CDN چیست؟

CDN مخفف شده ی عبارت Content Delivery Network که به معنی شبکه ی تحویل محتوا می باشد. اما اینکه...